Каталог / Консерви

 • ПАСТЕТ АПЕТИТ 120ГР КОМПАС
  ПАСТЕТ АПЕТИТ 120ГР КОМПАС

  Цена: 0.99 лв.

 • ПАСТЕТ АПЕТИТ 180ГР КОМПАС
  ПАСТЕТ АПЕТИТ 180ГР КОМПАС

  Цена: 1.39 лв.

 • ПАСТЕТ АПЕТИТ 300ГР КОМПАС
  ПАСТЕТ АПЕТИТ 300ГР КОМПАС

  Цена: 1.79 лв.

 • ПАСТЕТ ГЪШИ 120ГР КОМПАС
  ПАСТЕТ ГЪШИ 120ГР КОМПАС

  Цена: 0.99 лв.

 • ПАСТЕТ ГЪШИ 180ГР КОМПАС
  ПАСТЕТ ГЪШИ 180ГР КОМПАС

  Цена: 1.39 лв.

 • ПАСТЕТ ПТИЧИ 120ГР КОМПАС
  ПАСТЕТ ПТИЧИ 120ГР КОМПАС

  Цена: 0.99 лв.

 • ПАСТЕТ ПТИЧИ 180ГР КОМПАС
  ПАСТЕТ ПТИЧИ 180ГР КОМПАС

  Цена: 1.39 лв.

 • ТЕЛЕШКО СОБСТВЕН СОС КОМПАС 180ГР
  ТЕЛЕШКО СОБСТВЕН СОС КОМПАС 180ГР

  Цена: 2.24 лв.

 • СВИНСКО СОБСТВЕН СОС КОМПАС 180ГР
  СВИНСКО СОБСТВЕН СОС КОМПАС 180ГР

  Цена: 2.24 лв.

 • ПИЛ.МЕСО СОБСТВЕН СОС КОМПАС 180ГР
  ПИЛ.МЕСО СОБСТВЕН СОС КОМПАС 180ГР

  Цена: 2.24 лв.

 • ТЕЛЕШКА ЗАКУСКА КОМПАС 180ГР
  ТЕЛЕШКА ЗАКУСКА КОМПАС 180ГР

  Цена: 2.00 лв.

 • ПАСТЕТ КОМПАС ДЖУНИЪР ПТИЧИ 120ГР
  ПАСТЕТ КОМПАС ДЖУНИЪР ПТИЧИ 120ГР

  Цена: 1.09 лв.

 • ПАСТЕТ ПРИКАЗКА 120ГР. КОМПАС
  ПАСТЕТ ПРИКАЗКА 120ГР. КОМПАС

  Цена: 1.09 лв.

 • РУСЕНСКО ВАРЕНО 180 ГР КОМПАС
  РУСЕНСКО ВАРЕНО 180 ГР КОМПАС

  Цена: 1.29 лв.

 • РУСЕНСКО ВАРЕНО 300ГР КОМПАС
  РУСЕНСКО ВАРЕНО 300ГР КОМПАС

  Цена: 2.24 лв.