Каталог / Консервирана храна / Месни консерви

 • Пастет Апетит 180ГР Компас - Вкус барбекю
  Пастет Апетит 180ГР Компас - Вкус барбекю

  Цена: 1.64 лв.

 • Кюфте по чирпански 300ГР Компас
  Кюфте по чирпански 300ГР Компас

  Цена: 1.89 лв.

 • Мусака 300 ГР Компас
  Мусака 300 ГР Компас

  Цена: 2.34 лв.

 • Кюфтета с бял сос 300ГР Компас
  Кюфтета с бял сос 300ГР Компас

  Цена: 1.89 лв.

 • Пиле с грах 300ГР Компас
  Пиле с грах 300ГР Компас

  Цена: 2.34 лв.

 • Шкембе Чорба 300ГР Компас
  Шкембе Чорба 300ГР Компас

  Цена: 2.34 лв.

 • Свинско с боб 300ГР Компас
  Свинско с боб 300ГР Компас

  Цена: 2.34 лв.

 • Кюфтета с боб 300ГР Компас
  Кюфтета с боб 300ГР Компас

  Цена: 1.89 лв.

 • Говеждо с грах 300ГР Компас
  Говеждо с грах 300ГР Компас

  Цена: 2.34 лв.

 • Боб Яхния 300ГР Компас
  Боб Яхния 300ГР Компас

  Цена: 1.89 лв.

 • Наденица с боб 300ГР Компас
  Наденица с боб 300ГР Компас

  Цена: 1.89 лв.

 • Наденица с грах 300ГР Компас
  Наденица с грах 300ГР Компас

  Цена: 1.89 лв.

 • Кюфтета с грах 300ГР Компас
  Кюфтета с грах 300ГР Компас

  Цена: 1.89 лв.

 • Свински Джолан в собствен сос Ловмийт 300ГР
  Свински Джолан в собствен сос Ловмийт 300ГР

  Цена: 3.35 лв.

 • Пастет Макс и Мориц 200ГР
  Пастет Макс и Мориц 200ГР

  Цена: 1.34 лв.

 • Пастет Апетит 300ГР Компас
  Пастет Апетит 300ГР Компас

  Цена: 1.88 лв.

 • Пастет Апетит 180ГР Компас
  Пастет Апетит 180ГР Компас

  Цена: 1.64 лв.

 • Пастет с пилешки дроб 180ГР Компас
  Пастет с пилешки дроб 180ГР Компас

  Цена: 1.64 лв.

 • Пастет с пилешки дроб 100ГР Компас
  Пастет с пилешки дроб 100ГР Компас

  Цена: 1.29 лв.

 • Говеждо в собствен сос 180ГР Компас
  Говеждо в собствен сос 180ГР Компас

  Цена: 2.54 лв.

 • Свинско в собствен сос 180ГР Компас
  Свинско в собствен сос 180ГР Компас

  Цена: 2.54 лв.

 • Пилешко в собствен сос 180ГР Компас
  Пилешко в собствен сос 180ГР Компас

  Цена: 2.54 лв.

 • Пастет апетит 100ГР Компас
  Пастет апетит 100ГР Компас

  Цена: 1.29 лв.

 • Пастет с гъши дроб 180ГР Компас
  Пастет с гъши дроб 180ГР Компас

  Цена: 1.64 лв.

 • Пастет с гъши дроб 100ГР Компас
  Пастет с гъши дроб 100ГР Компас

  Цена: 1.29 лв.

 • Детски пастет Приказка 100ГР Компас
  Детски пастет Приказка 100ГР Компас

  Цена: 1.29 лв.

 • Детска закуска - пастет с пилешко месо 100ГР Компас
  Детска закуска - пастет с пилешко месо 100ГР Компас

  Цена: 1.29 лв.

 • Детска закуска - пастет със свинско месо 100ГР Компас
  Детска закуска - пастет със свинско месо 100ГР Компас

  Цена: 1.29 лв.