Каталог / Консервирана храна / Месни консерви

 • Пастет Селски 300ГР Каро
  Пастет Селски 300ГР Каро

  Цена: 1.74 лв.

 • Пастет Селски 180ГР Каро
  Пастет Селски 180ГР Каро

  Цена: 1.34 лв.

 • Пастет Домашен 300ГР Каро
  Пастет Домашен 300ГР Каро

  Цена: 1.74 лв.

 • Пастет Домашен 180ГР Каро
  Пастет Домашен 180ГР Каро

  Цена: 1.34 лв.

 • Пастет с пилешки дроб 180ГР Каро
  Пастет с пилешки дроб 180ГР Каро

  Цена: 1.34 лв.

 • Пастет Апетит 300ГР Каро
  Пастет Апетит 300ГР Каро

  Цена: 1.74 лв.

 • Пастет Апетит 180ГР Каро
  Пастет Апетит 180ГР Каро

  Цена: 1.34 лв.

 • Пастет Апетит 100ГР Каро
  Пастет Апетит 100ГР Каро

  Цена: 0.99 лв.

 • Пастет Апетит Ловмийт 180ГР
  Пастет Апетит Ловмийт 180ГР

  Цена: 1.03 лв.

 • Традиционен Пастет Апетит Ловмийт 300ГР
  Традиционен Пастет Апетит Ловмийт 300ГР

  Цена: 1.39 лв.

 • Русенско Варено 300ГР Компас
  Русенско Варено 300ГР Компас

  Цена: 2.54 лв.

 • Русенско Варено 180ГР Компас
  Русенско Варено 180ГР Компас

  Цена: 1.99 лв.

 • Русенско Варено 300ГР Каро
  Русенско Варено 300ГР Каро

  Цена: 1.99 лв.

 • Русенско Варено 180ГР Каро
  Русенско Варено 180ГР Каро

  Цена: 1.54 лв.

 • Русенско Варено 240ГР Каро
  Русенско Варено 240ГР Каро

  Цена: 1.19 лв.