Каталог / Консервирана храна / Зеленчукови

 • Печена капия Фиоре Е680ГР
  Печена капия Фиоре Е680ГР

  Цена: 2.85 лв.

 • Гювеч Фиоре 0,700кг
  Гювеч Фиоре 0,700кг

  Цена: 1.39 лв.

 • Зелен грах бейби Оберон Е690ГР
  Зелен грах бейби Оберон Е690ГР

  Цена: 2.35 лв.

 • Зелен Грах ИДЕАЛ 680ГР
  Зелен Грах ИДЕАЛ 680ГР

  Цена: 1.31 лв.

 • Зелен грах Фиоре Е680ГР
  Зелен грах Фиоре Е680ГР

  Цена: 2.29 лв.

 • Млечен грах Фиоре 425ГР
  Млечен грах Фиоре 425ГР

  Цена: 1.35 лв.

 • Зелен грах Оберон 400ГР
  Зелен грах Оберон 400ГР

  Цена: 1.52 лв.

 • Зелен фасул Оберон 680ГР
  Зелен фасул Оберон 680ГР

  Цена: 1.75 лв.

 • Зелен фасул Фиоре 0,680кг
  Зелен фасул Фиоре 0,680кг

  Цена: 1.69 лв.

 • Лозови листа Оберон 680ГР
  Лозови листа Оберон 680ГР

  Цена: 2.05 лв.

 • Лозови листа Фиоре 680ГР
  Лозови листа Фиоре 680ГР

  Цена: 1.80 лв.

 • Кисели краставички Оберон Е680ГР
  Кисели краставички Оберон Е680ГР

  Цена: 2.19 лв.

 • Кисели краставички Фиоре Е680ГР
  Кисели краставички Фиоре Е680ГР

  Цена: 1.79 лв.

 • Кисели краставички Фиоре 1650ГР
  Кисели краставички Фиоре 1650ГР

  Цена: 3.49 лв.

 • Сладка царевица Оберон 340ГР
  Сладка царевица Оберон 340ГР

  Цена: 1.65 лв.

 • Сладка царевица Фиоре 425МЛ
  Сладка царевица Фиоре 425МЛ

  Цена: 1.21 лв.

 • Бял Боб ИДЕАЛ 680ГР
  Бял Боб ИДЕАЛ 680ГР

  Цена: 1.95 лв.

 • Култивирани печурки рязани Фиоре 300ГР
  Култивирани печурки рязани Фиоре 300ГР

  Цена: 1.45 лв.

 • Култивирани печурки Фиоре Рязани Е550ГР
  Култивирани печурки Фиоре Рязани Е550ГР

  Цена: 2.55 лв.

 • Култивирани печурки Фиоре Цели Е530ГР
  Култивирани печурки Фиоре Цели Е530ГР

  Цена: 2.65 лв.

 • Култивирани печурки Фиоре Цели Е290ГР
  Култивирани печурки Фиоре Цели Е290ГР

  Цена: 1.82 лв.

 • Люти чушлета Фиоре 290ГР
  Люти чушлета Фиоре 290ГР

  Цена: 1.19 лв.

 • Пукани люти чушлета Фиоре 290ГР
  Пукани люти чушлета Фиоре 290ГР

  Цена: 1.29 лв.

 • Пукани люти чушлета Рибки Фиоре 290ГР
  Пукани люти чушлета Рибки Фиоре 290ГР

  Цена: 1.29 лв.