Каталог / Пакетаж / Варива / Кори

 • Овесени трици Златна Нива 250ГР
  Овесени трици Златна Нива 250ГР

  Цена: 1.25 лв.

 • Булгур Златна Нива 400ГР
  Булгур Златна Нива 400ГР

  Цена: 2.25 лв.

 • Качамак Златна Нива 400ГР
  Качамак Златна Нива 400ГР

  Цена: 1.43 лв.

 • Грухана пшеница Златна Нива 400ГР
  Грухана пшеница Златна Нива 400ГР

  Цена: 1.73 лв.

 • Спагети АНАКОМ 60ГР Бекон и кашкавал
  Спагети АНАКОМ 60ГР Бекон и кашкавал

  Цена: 0.71 лв.

 • Спагети АНАКОМ 60ГР Пиле
  Спагети АНАКОМ 60ГР Пиле

  Цена: 0.71 лв.

 • Спагети АНАКОМ 60ГР Телешко
  Спагети АНАКОМ 60ГР Телешко

  Цена: 0.71 лв.

 • Спагети АНАКОМ 50ГР Купа с пиле
  Спагети АНАКОМ 50ГР Купа с пиле

  Цена: 1.40 лв.

 • Спагети АНАКОМ 60ГР Купа с бекон и кашкавал
  Спагети АНАКОМ 60ГР Купа с бекон и кашкавал

  Цена: 1.40 лв.

 • Спагети АНАКОМ 50ГР Купа с гъби
  Спагети АНАКОМ 50ГР Купа с гъби

  Цена: 1.40 лв.

 • Спагети АНАКОМ 50ГР Купа с телешко
  Спагети АНАКОМ 50ГР Купа с телешко

  Цена: 1.40 лв.

 • Безглутенов хляб Пан Бланко 250ГР
  Безглутенов хляб Пан Бланко 250ГР

  Цена: 3.85 лв.

 • Спагети АНАКОМ 60ГР Гъби
  Спагети АНАКОМ 60ГР Гъби

  Цена: 0.71 лв.

 • Безглутенов хляб Пан Рустико 250ГР
  Безглутенов хляб Пан Рустико 250ГР

  Цена: 4.90 лв.

 • Киноа Вибо е350ГР
  Киноа Вибо е350ГР

  Цена: 4.85 лв.

 • Макарони Буквички детски 300ГР Габрово
  Макарони Буквички детски 300ГР Габрово

  Цена: 0.87 лв.

 • Макарони Мечета детски 300ГР Габрово
  Макарони Мечета детски 300ГР Габрово

  Цена: 0.87 лв.

 • Фиде дебело Етър 350ГР
  Фиде дебело Етър 350ГР

  Цена: 1.05 лв.

 • Фиде навито Етър 250ГР
  Фиде навито Етър 250ГР

  Цена: 1.19 лв.

 • Спагети Габрово 400ГР
  Спагети Габрово 400ГР

  Цена: 1.19 лв.

 • Спагети Италпаста 500ГР
  Спагети Италпаста 500ГР

  Цена: 2.65 лв.

 • Домашна Юфка Етър 200ГР
  Домашна Юфка Етър 200ГР

  Цена: 1.19 лв.

 • Макарони охлюв Етър 350ГР
  Макарони охлюв Етър 350ГР

  Цена: 0.99 лв.

 • Кус кус Габрово 300ГР
  Кус кус Габрово 300ГР

  Цена: 0.87 лв.

 • Макарони вити тръби Габрово 300ГР
  Макарони вити тръби Габрово 300ГР

  Цена: 0.87 лв.

 • Макарони житен клас Габрово 300ГР
  Макарони житен клас Габрово 300ГР

  Цена: 0.87 лв.

 • Фиде навито Габрово 250ГР
  Фиде навито Габрово 250ГР

  Цена: 1.12 лв.

 • Фиде дебело Габрово 300ГР
  Фиде дебело Габрово 300ГР

  Цена: 0.87 лв.