Каталог / Пакетаж / Варива / Кори

 • Кус кус Габрово 350ГР
  Кус кус Габрово 350ГР

  Цена: 0.65 лв.

 • Макарони едри Габрово 350ГР
  Макарони едри Габрово 350ГР

  Цена: 0.65 лв.

 • Кори за баница Златна Царица 500ГР
  Кори за баница Златна Царица 500ГР

  Цена: 1.76 лв.

 • Фини кори за баница Брезово 400ГР
  Фини кори за баница Брезово 400ГР

  Цена: 1.21 лв.

 • Селски кори на сач Златна царица 500ГР
  Селски кори на сач Златна царица 500ГР

  Цена: 1.57 лв.

 • Кори Гюзел за баклава и сладкиши 400ГР
  Кори Гюзел за баклава и сладкиши 400ГР

  Цена: 1.76 лв.

 • Одрински кори за баница 500ГР
  Одрински кори за баница 500ГР

  Цена: 1.49 лв.

 • Kръгли Oдрински кори за баница 550ГР
  Kръгли Oдрински кори за баница 550ГР

  Цена: 1.69 лв.

 • Полуготови спагети Чойс - Гъби
  Полуготови спагети Чойс - Гъби

  Цена: 1.21 лв.

 • Полуготови спагети Чойс - Зеленчук
  Полуготови спагети Чойс - Зеленчук

  Цена: 1.21 лв.

 • Полуготови спагети Чойс - Пиле
  Полуготови спагети Чойс - Пиле

  Цена: 1.21 лв.

 • Полуготови спагети Чойс - Свинско
  Полуготови спагети Чойс - Свинско

  Цена: 1.21 лв.