Каталог

 • Телешка луканка вакуум МЕСОНИ Е180ГР
  Телешка луканка вакуум МЕСОНИ Е180ГР

  Цена: 4.75 лв.

 • Телешки суджук МЕСОНИ Е170ГР
  Телешки суджук МЕСОНИ Е170ГР

  Цена: 4.75 лв.

 • Свински кренвирш МЕСОНИ КГ
  Свински кренвирш МЕСОНИ КГ

  Цена: 5.79 лв.

 • Свински кренвирш Вакуум КГ Месони
  Свински кренвирш Вакуум КГ Месони

  Цена: 6.57 лв.

 • Студено пушен бекон КГ Месони
  Студено пушен бекон КГ Месони

  Цена: 17.99 лв.

 • Балканско мезе МЕСОНИ КГ
  Балканско мезе МЕСОНИ КГ

  Цена: 21.99 лв.

 • Сръбски специалитет Месони КГ
  Сръбски специалитет Месони КГ

  Цена: 21.99 лв.

 • Сурово сушен деликатес МЕСОНИ КГ
  Сурово сушен деликатес МЕСОНИ КГ

  Цена: 24.99 лв.

 • Домашен суджук сух Месони КГ
  Домашен суджук сух Месони КГ

  Цена: 25.99 лв.

 • Телешки суджук МЕСОНИ КГ
  Телешки суджук МЕСОНИ КГ

  Цена: 26.99 лв.

 • Филе Еленка МЕСОНИ КГ
  Филе Еленка МЕСОНИ КГ

  Цена: 28.99 лв.

 • Прясно мляко UHT Боженци 1.5% 1Л
  Прясно мляко UHT Боженци 1.5% 1Л

  Цена: 1.59 лв.

 • Айвар домашен Олинеза 240ГР
  Айвар домашен Олинеза 240ГР

  Цена: 2.49 лв.

 • Айвар домашен Олинеза 480ГР
  Айвар домашен Олинеза 480ГР

  Цена: 4.35 лв.