Каталог / Производители

 • Сметана за готвене млечна Меггле 20% 200ГР
  Сметана за готвене млечна Меггле 20% 200ГР

  Цена: 2.99 лв.

 • Краве масло Меггле е125ГР
  Краве масло Меггле е125ГР

  Цена: 3.76 лв.

 • Заквасена сметана Меггле 20 % е400ГР
  Заквасена сметана Меггле 20 % е400ГР

  Цена: 2.92 лв.

 • Багета Меггле с чесън
  Багета Меггле с чесън

  Цена: 2.62 лв.

 • Багета Меггле с подправки
  Багета Меггле с подправки

  Цена: 2.62 лв.

 • Багета Меггле Рустик
  Багета Меггле Рустик

  Цена: 2.69 лв.

 • Захарни пръчици Биосет 15ГР /10 БРОЯ/
  Захарни пръчици Биосет 15ГР /10 БРОЯ/

  Цена: 0.48 лв.

 • Шоколадови пръчици Биосет 15ГР /10 БРОЯ/
  Шоколадови пръчици Биосет 15ГР /10 БРОЯ/

  Цена: 0.46 лв.

 • Ванилия Биосет кутия - 200 Броя
  Ванилия Биосет кутия - 200 Броя

  Цена: 7.00 лв.

 • Ръж Биосет 70ГР кутия
  Ръж Биосет 70ГР кутия

  Цена: 0.50 лв.

 • Какао натурално на прах Биосет 50ГР кутия
  Какао натурално на прах Биосет 50ГР кутия

  Цена: 0.86 лв.

 • Картофено пюре Биосет 125ГР
  Картофено пюре Биосет 125ГР

  Цена: 2.12 лв.

 • Сода бикарбонат Биосет 80ГР х 20 Броя
  Сода бикарбонат Биосет 80ГР х 20 Броя

  Цена: 0.43 лв.

 • Корнфлейкс какаови топчета Биосет 375ГР
  Корнфлейкс какаови топчета Биосет 375ГР

  Цена: 3.19 лв.

 • Корнфлейкс какаови миди Биосет 375ГР
  Корнфлейкс какаови миди Биосет 375ГР

  Цена: 3.19 лв.

 • Корнфлейкс натурален Биосет 375ГР
  Корнфлейкс натурален Биосет 375ГР

  Цена: 3.05 лв.

 • Корнфлейкс мед и кокос Биосет 375ГР
  Корнфлейкс мед и кокос Биосет 375ГР

  Цена: 2.32 лв.

 • Мюсли 20% плодове Биосет 500ГР
  Мюсли 20% плодове Биосет 500ГР

  Цена: 3.19 лв.

 • Мюсли 40% плодове Биосет 500ГР
  Мюсли 40% плодове Биосет 500ГР

  Цена: 4.59 лв.

 • Мюсли с мед и орехи Биосет 450ГР
  Мюсли с мед и орехи Биосет 450ГР

  Цена: 3.97 лв.

 • Пълнозърнесто мюсли Биосет 500ГР
  Пълнозърнесто мюсли Биосет 500ГР

  Цена: 2.56 лв.

 • Шоколадово мюсли Биосет 500ГР
  Шоколадово мюсли Биосет 500ГР

  Цена: 2.56 лв.

 • Пшеничен грис Златна Нива 400ГР
  Пшеничен грис Златна Нива 400ГР

  Цена: 1.15 лв.

 • Овесени ядки Златна Нива 200ГР
  Овесени ядки Златна Нива 200ГР

  Цена: 0.82 лв.

 • Овесени ядки фини Златна Нива 200ГР
  Овесени ядки фини Златна Нива 200ГР

  Цена: 0.86 лв.

 • Овесени трици Златна Нива 250ГР
  Овесени трици Златна Нива 250ГР

  Цена: 1.17 лв.

 • Булгур Златна Нива 400ГР
  Булгур Златна Нива 400ГР

  Цена: 2.25 лв.

 • Качамак Златна Нива 400ГР
  Качамак Златна Нива 400ГР

  Цена: 1.33 лв.