Каталог / Производители / Меггле

 • Сметана за готвене млечна Меггле 20% 200ГР
  Сметана за готвене млечна Меггле 20% 200ГР

  Цена: 2.99 лв.

 • Краве масло Меггле е125ГР
  Краве масло Меггле е125ГР

  Цена: 3.76 лв.

 • Заквасена сметана Меггле 20 % е400ГР
  Заквасена сметана Меггле 20 % е400ГР

  Цена: 3.84 лв.

 • Багета Меггле с чесън
  Багета Меггле с чесън

  Цена: 2.62 лв.

 • Багета Меггле с подправки
  Багета Меггле с подправки

  Цена: 2.62 лв.

 • Багета Меггле Рустик
  Багета Меггле Рустик

  Цена: 2.69 лв.

 • Айрян Меггле 500ГР бутилка
  Айрян Меггле 500ГР бутилка

  Цена: 1.41 лв.

 • Еспресо Макиато Меггле 250ГР
  Еспресо Макиато Меггле 250ГР

  Цена: 1.27 лв.

 • Капучино Меггле 250ГР
  Капучино Меггле 250ГР

  Цена: 1.27 лв.

 • Кафе Лате Меггле 250ГР
  Кафе Лате Меггле 250ГР

  Цена: 1.27 лв.

 • Кисело мляко Меггле 4.5% 400ГР
  Кисело мляко Меггле 4.5% 400ГР

  Цена: 1.38 лв.

 • Топено за сандвич Меггле Моцарела
  Топено за сандвич Меггле Моцарела

  Цена: 3.22 лв.

 • МЗП Меггле малина 300ГР
  МЗП Меггле малина 300ГР

  Цена: 1.30 лв.

 • Айрян Меггле 300ГР
  Айрян Меггле 300ГР

  Цена: 1.00 лв.

 • Кисело мляко Меггле 3.6% 400ГР
  Кисело мляко Меггле 3.6% 400ГР

  Цена: 1.30 лв.

 • Кисело мляко Меггле 2% 400ГР
  Кисело мляко Меггле 2% 400ГР

  Цена: 1.22 лв.

 • Млечна напитка Меггле Горски плодове 300ГР
  Млечна напитка Меггле Горски плодове 300ГР

  Цена: 1.30 лв.

 • Млечна напитка Меггле Ягода 300ГР
  Млечна напитка Меггле Ягода 300ГР

  Цена: 1.30 лв.

 • Млечна напитка Меггле Пъпеш 300ГР
  Млечна напитка Меггле Пъпеш 300ГР

  Цена: 1.30 лв.

 • Прясно мляко Меггле УХТ 1.6% 1Л
  Прясно мляко Меггле УХТ 1.6% 1Л

  Цена: 2.54 лв.

 • Прясно мляко Меггле УХТ 3.2% 1Л
  Прясно мляко Меггле УХТ 3.2% 1Л

  Цена: 2.77 лв.

 • Крем-доза за кафе Меггле - 10 Броя
  Крем-доза за кафе Меггле - 10 Броя

  Цена: 0.89 лв.

 • Сметана за кафе Меггле - 10 Броя
  Сметана за кафе Меггле - 10 Броя

  Цена: 1.12 лв.

 • Сладкарски крем за разбиване Меггле 200ГР
  Сладкарски крем за разбиване Меггле 200ГР

  Цена: 2.02 лв.

 • Сладкарски крем за разбиване Меггле 500ГР
  Сладкарски крем за разбиване Меггле 500ГР

  Цена: 4.04 лв.

 • Сметана за готвене млечна 20% 500ГР
  Сметана за готвене млечна 20% 500ГР

  Цена: 5.85 лв.

 • Сметана спрей Меггле
  Сметана спрей Меггле

  Цена: 5.02 лв.

 • Топено сирене Меггле Bel Ami 140ГР
  Топено сирене Меггле Bel Ami 140ГР

  Цена: 3.30 лв.