Каталог / Консервирана храна

 • Сладко ТАТ ягода 380ГР
  Сладко ТАТ ягода 380ГР

  Цена: 4.65 лв.

 • Грах ТАТ 680ГР
  Грах ТАТ 680ГР

  Цена: 3.10 лв.

 • Хумус Компас класик 125ГР
  Хумус Компас класик 125ГР

  Цена: 1.79 лв.

 • Хумус Компас с маслини 125ГР
  Хумус Компас с маслини 125ГР

  Цена: 1.79 лв.

 • Хумус Компас с патладжан 125ГР
  Хумус Компас с патладжан 125ГР

  Цена: 1.79 лв.

 • Хумус Компас с чушки 125ГР
  Хумус Компас с чушки 125ГР

  Цена: 1.79 лв.

 • Кетчуп ТАТ 390ГР
  Кетчуп ТАТ 390ГР

  Цена: 2.69 лв.

 • Фиферони жълти ТАТ 330ГР
  Фиферони жълти ТАТ 330ГР

  Цена: 3.35 лв.

 • Фиферони червени ТАТ 330ГР
  Фиферони червени ТАТ 330ГР

  Цена: 3.35 лв.

 • Горчица ТАТ туба 230ГР
  Горчица ТАТ туба 230ГР

  Цена: 2.19 лв.

 • Бейби краставички ТАТ 350ГР
  Бейби краставички ТАТ 350ГР

  Цена: 3.30 лв.

 • Лют сос ТАТ 100ГР
  Лют сос ТАТ 100ГР

  Цена: 1.97 лв.

 • Русалка скумрия филе в доматен сос 180ГР
  Русалка скумрия филе в доматен сос 180ГР

  Цена: 2.79 лв.

 • Русалка скумрия филе в подлютен сос 180ГР
  Русалка скумрия филе в подлютен сос 180ГР

  Цена: 2.79 лв.

 • Ловджийска салата Идеал 650ГР
  Ловджийска салата Идеал 650ГР

  Цена: 2.29 лв.

 • Пиле с грах Ловмийт 410ГР
  Пиле с грах Ловмийт 410ГР

  Цена: 2.99 лв.

 • Лютеница домашна Първомай 260ГР
  Лютеница домашна Първомай 260ГР

  Цена: 3.10 лв.

 • Лютеница едросмляна Първомай 260ГР
  Лютеница едросмляна Първомай 260ГР

  Цена: 3.10 лв.

 • Лютеница Първомай 265ГР
  Лютеница Първомай 265ГР

  Цена: 2.55 лв.

 • Лютеница Първомай 400ГР БДС
  Лютеница Първомай 400ГР БДС

  Цена: 3.95 лв.

 • Лютеница Първомай 525ГР
  Лютеница Първомай 525ГР

  Цена: 4.25 лв.

 • Домати небелени Идеал 680ГР
  Домати небелени Идеал 680ГР

  Цена: 1.89 лв.

 • Люти чушлета Идеал 260ГР
  Люти чушлета Идеал 260ГР

  Цена: 1.79 лв.

 • Пукани люти чушлета Идеал 260ГР
  Пукани люти чушлета Идеал 260ГР

  Цена: 1.89 лв.

 • Кисели краставички Булконс 680ГР
  Кисели краставички Булконс 680ГР

  Цена: 2.45 лв.

 • Апетитка Първомай 210ГР
  Апетитка Първомай 210ГР

  Цена: 2.59 лв.

 • Кетчуп Първомай 1Л
  Кетчуп Първомай 1Л

  Цена: 2.65 лв.

 • Кетчуп Първомай 500ГР
  Кетчуп Първомай 500ГР

  Цена: 1.75 лв.