Каталог / Консервирана храна

 • Лютеница Първомай 525ГР
  Лютеница Първомай 525ГР

  Цена: 4.25 лв.

 • Кюфте по чирпански 300ГР Компас
  Кюфте по чирпански 300ГР Компас

  Цена: 2.69 лв.

 • Мусака 300 ГР Компас
  Мусака 300 ГР Компас

  Цена: 3.14 лв.

 • Кюфтета с бял сос 300ГР Компас
  Кюфтета с бял сос 300ГР Компас

  Цена: 2.69 лв.

 • Пиле с грах 300ГР Компас
  Пиле с грах 300ГР Компас

  Цена: 3.14 лв.

 • Шкембе Чорба 300ГР Компас
  Шкембе Чорба 300ГР Компас

  Цена: 3.14 лв.

 • Свинско с боб 300ГР Компас
  Свинско с боб 300ГР Компас

  Цена: 3.14 лв.

 • Кюфтета с боб 300ГР Компас
  Кюфтета с боб 300ГР Компас

  Цена: 2.69 лв.

 • Говеждо с грах 300ГР Компас
  Говеждо с грах 300ГР Компас

  Цена: 3.14 лв.

 • Боб Яхния 300ГР Компас
  Боб Яхния 300ГР Компас

  Цена: 2.69 лв.

 • Наденица с боб 300ГР Компас
  Наденица с боб 300ГР Компас

  Цена: 2.69 лв.

 • Хайвер разбит домашен Денито 160ГР
  Хайвер разбит домашен Денито 160ГР

  Цена: 2.90 лв.

 • Хайвер разбит по гръцки Денито 160ГР
  Хайвер разбит по гръцки Денито 160ГР

  Цена: 2.90 лв.

 • Наденица с грах 300ГР Компас
  Наденица с грах 300ГР Компас

  Цена: 2.69 лв.

 • Кюфтета с грах 300ГР Компас
  Кюфтета с грах 300ГР Компас

  Цена: 2.69 лв.

 • Свински Джолан в собствен сос Ловмийт 300ГР
  Свински Джолан в собствен сос Ловмийт 300ГР

  Цена: 4.85 лв.

 • Пастет Макс и Мориц 200ГР
  Пастет Макс и Мориц 200ГР

  Цена: 2.09 лв.

 • Пастет Апетит 300ГР Компас
  Пастет Апетит 300ГР Компас

  Цена: 2.89 лв.

 • Пастет Апетит 180ГР Компас
  Пастет Апетит 180ГР Компас

  Цена: 2.24 лв.

 • Пастет с пилешки дроб 180ГР Компас
  Пастет с пилешки дроб 180ГР Компас

  Цена: 2.24 лв.

 • Пастет с пилешки дроб 100ГР Компас
  Пастет с пилешки дроб 100ГР Компас

  Цена: 1.64 лв.

 • Говеждо в собствен сос 180ГР Компас
  Говеждо в собствен сос 180ГР Компас

  Цена: 3.64 лв.

 • Свинско в собствен сос 180ГР Компас
  Свинско в собствен сос 180ГР Компас

  Цена: 3.39 лв.

 • Пилешко в собствен сос 180ГР Компас
  Пилешко в собствен сос 180ГР Компас

  Цена: 3.39 лв.

 • Пастет апетит 100ГР Компас
  Пастет апетит 100ГР Компас

  Цена: 1.64 лв.

 • Пастет с гъши дроб 180ГР Компас
  Пастет с гъши дроб 180ГР Компас

  Цена: 2.24 лв.

 • Пастет с гъши дроб 100ГР Компас
  Пастет с гъши дроб 100ГР Компас

  Цена: 1.64 лв.

 • Детски пастет Приказка 100ГР Компас
  Детски пастет Приказка 100ГР Компас

  Цена: 1.64 лв.