Каталог / Консервирана храна / Зеленчукови

 • Зелен фасул Фиоре 680ГР
  Зелен фасул Фиоре 680ГР

  Цена: 2.69 лв.

 • Лозови листа Оберон 680ГР
  Лозови листа Оберон 680ГР

  Цена: 2.95 лв.

 • Лозови листа Фиоре 680ГР
  Лозови листа Фиоре 680ГР

  Цена: 2.99 лв.

 • Кисели краставички Фиоре Е680ГР
  Кисели краставички Фиоре Е680ГР

  Цена: 2.75 лв.

 • Сладка царевица Оберон 340ГР
  Сладка царевица Оберон 340ГР

  Цена: 2.49 лв.

 • Сладка царевица Фиоре 425МЛ
  Сладка царевица Фиоре 425МЛ

  Цена: 2.29 лв.

 • Бял Боб ИДЕАЛ 680ГР
  Бял Боб ИДЕАЛ 680ГР

  Цена: 2.99 лв.

 • Култивирани печурки рязани Фиоре 300ГР
  Култивирани печурки рязани Фиоре 300ГР

  Цена: 2.49 лв.

 • Култивирани печурки Фиоре Рязани Е550ГР
  Култивирани печурки Фиоре Рязани Е550ГР

  Цена: 4.50 лв.

 • Култивирани печурки Фиоре Цели Е530ГР
  Култивирани печурки Фиоре Цели Е530ГР

  Цена: 5.10 лв.

 • Култивирани печурки Фиоре Цели Е290ГР
  Култивирани печурки Фиоре Цели Е290ГР

  Цена: 2.99 лв.

 • Люти чушлета Фиоре 290ГР
  Люти чушлета Фиоре 290ГР

  Цена: 1.99 лв.

 • Пукани люти чушлета Фиоре 290ГР
  Пукани люти чушлета Фиоре 290ГР

  Цена: 2.09 лв.

 • Пукани люти чушлета Рибки Фиоре 290ГР
  Пукани люти чушлета Рибки Фиоре 290ГР

  Цена: 2.35 лв.