Каталог / Пакетаж / Варива / Кори

 • Макарони мидички Габрово 300ГР
  Макарони мидички Габрово 300ГР

  Цена: 0.87 лв.

 • Макарони спирала Габрово 300ГР
  Макарони спирала Габрово 300ГР

  Цена: 0.87 лв.

 • Макарони Габрово цветни 300ГР
  Макарони Габрово цветни 300ГР

  Цена: 1.09 лв.

 • Леща екстра Фиоре 500ГР
  Леща екстра Фиоре 500ГР

  Цена: 2.47 лв.

 • Полуготови спагети Чойс - Гъби
  Полуготови спагети Чойс - Гъби

  Цена: 1.58 лв.

 • Полуготови спагети Чойс - Зеленчук
  Полуготови спагети Чойс - Зеленчук

  Цена: 1.58 лв.

 • Полуготови спагети Чойс - Пиле
  Полуготови спагети Чойс - Пиле

  Цена: 1.58 лв.

 • Полуготови спагети Чойс - Свинско
  Полуготови спагети Чойс - Свинско

  Цена: 1.58 лв.

 • Дудоми спагети къри 70ГР
  Дудоми спагети къри 70ГР

  Цена: 0.63 лв.

 • Дудоми спагети пиле 70ГР
  Дудоми спагети пиле 70ГР

  Цена: 0.63 лв.

 • Дудоми спагети телешко 70ГР
  Дудоми спагети телешко 70ГР

  Цена: 0.63 лв.

 • Кори точени Габрово 400ГР
  Кори точени Габрово 400ГР

  Цена: 1.99 лв.

 • Кори точени Габрово 500ГР
  Кори точени Габрово 500ГР

  Цена: 2.29 лв.

 • Зрял боб Добруджанка 500ГР Оберон
  Зрял боб Добруджанка 500ГР Оберон

  Цена: 2.55 лв.

 • Зрял боб Добруджанка 1КГ Оберон
  Зрял боб Добруджанка 1КГ Оберон

  Цена: 4.95 лв.

 • Боб Добруджанка Фиоре 500ГР
  Боб Добруджанка Фиоре 500ГР

  Цена: 2.35 лв.

 • Боб Добруджанка Фиоре 1КГ
  Боб Добруджанка Фиоре 1КГ

  Цена: 4.55 лв.

 • Червена леща Екзотик 500ГР Фиоре
  Червена леща Екзотик 500ГР Фиоре

  Цена: 2.10 лв.

 • Леща Наслада Фиоре 500ГР
  Леща Наслада Фиоре 500ГР

  Цена: 2.39 лв.

 • Леща Наслада Фиоре 1КГ
  Леща Наслада Фиоре 1КГ

  Цена: 4.85 лв.

 • Ориз Български Фиоре 500ГР
  Ориз Български Фиоре 500ГР

  Цена: 1.79 лв.

 • Ориз Български Фиоре 1КГ
  Ориз Български Фиоре 1КГ

  Цена: 3.55 лв.

 • Ориз Бисерен Фиоре 500ГР
  Ориз Бисерен Фиоре 500ГР

  Цена: 1.86 лв.

 • Ориз Бисерен Фиоре 1КГ
  Ориз Бисерен Фиоре 1КГ

  Цена: 3.59 лв.

 • Грухана пшеница Фиоре 500ГР
  Грухана пшеница Фиоре 500ГР

  Цена: 1.45 лв.

 • Булгур пшеничен 500ГР Фиоре
  Булгур пшеничен 500ГР Фиоре

  Цена: 1.25 лв.

 • Качамак ОБЕРОН 400ГР
  Качамак ОБЕРОН 400ГР

  Цена: 1.36 лв.

 • Одрински кори за баница 500ГР
  Одрински кори за баница 500ГР

  Цена: 2.45 лв.