Каталог / Пакетаж / Подправки

 • Захарни пръчици Биосет 15ГР /10 БРОЯ/
  Захарни пръчици Биосет 15ГР /10 БРОЯ/

  Цена: 0.54 лв.

 • Шоколадови пръчици Биосет 15ГР /10 БРОЯ/
  Шоколадови пръчици Биосет 15ГР /10 БРОЯ/

  Цена: 0.54 лв.

 • Ванилия Биосет кутия - 200 Броя
  Ванилия Биосет кутия - 200 Броя

  Цена: 8.95 лв.

 • Ръж Биосет 70ГР кутия
  Ръж Биосет 70ГР кутия

  Цена: 0.50 лв.

 • Какао натурално на прах Биосет 50ГР кутия
  Какао натурално на прах Биосет 50ГР кутия

  Цена: 1.18 лв.

 • Картофено пюре Биосет 125ГР
  Картофено пюре Биосет 125ГР

  Цена: 2.45 лв.

 • Сода бикарбонат Биосет 80ГР х 20 Броя
  Сода бикарбонат Биосет 80ГР х 20 Броя

  Цена: 0.43 лв.

 • Пшеничен грис Златна Нива 400ГР
  Пшеничен грис Златна Нива 400ГР

  Цена: 1.29 лв.

 • Галета Биосет 100ГР х 6 Броя
  Галета Биосет 100ГР х 6 Броя

  Цена: 0.73 лв.

 • Пшеничено нишесте Биосет 60ГР х 10 Броя
  Пшеничено нишесте Биосет 60ГР х 10 Броя

  Цена: 0.40 лв.

 • Царевично нишесте Биосет 60ГР х 10 Броя
  Царевично нишесте Биосет 60ГР х 10 Броя

  Цена: 0.40 лв.

 • Нишесте Банан Биосет 60ГР х 10 Броя
  Нишесте Банан Биосет 60ГР х 10 Броя

  Цена: 0.40 лв.

 • Нишесте Шоколад Биосет 60ГР х 10 Броя
  Нишесте Шоколад Биосет 60ГР х 10 Броя

  Цена: 0.42 лв.

 • Нишесте Ягода Биосет 60ГР х 10 Броя
  Нишесте Ягода Биосет 60ГР х 10 Броя

  Цена: 0.40 лв.

 • Нишесте Малина Биосет 60ГР х 10 Броя
  Нишесте Малина Биосет 60ГР х 10 Броя

  Цена: 0.40 лв.

 • Нишесте Ванилия Биосет 60ГР х 10 Броя
  Нишесте Ванилия Биосет 60ГР х 10 Броя

  Цена: 0.40 лв.

 • Бакпулвер Биосет 10ГР х 10 Броя
  Бакпулвер Биосет 10ГР х 10 Броя

  Цена: 0.14 лв.

 • Канела Биосет 10ГР х 5 Броя
  Канела Биосет 10ГР х 5 Броя

  Цена: 0.21 лв.

 • Чесън на прах Биосет 8ГР х 10 Броя
  Чесън на прах Биосет 8ГР х 10 Броя

  Цена: 0.20 лв.

 • Черен пипер млян Биосет 10ГР х 10 Броя
  Черен пипер млян Биосет 10ГР х 10 Броя

  Цена: 0.40 лв.

 • Черен пипер на зърна Биосет 10ГР х 5 Броя
  Черен пипер на зърна Биосет 10ГР х 5 Броя

  Цена: 0.41 лв.

 • Желатин Биосет 10ГР х 10 Броя
  Желатин Биосет 10ГР х 10 Броя

  Цена: 0.44 лв.

 • Кимион млян Биосет 10ГР х 10 Броя
  Кимион млян Биосет 10ГР х 10 Броя

  Цена: 0.46 лв.

 • Лимонена киселина Биосет 10ГР х 10 Броя
  Лимонена киселина Биосет 10ГР х 10 Броя

  Цена: 0.23 лв.

 • Сусам Биосет 10ГР х 10 Броя
  Сусам Биосет 10ГР х 10 Броя

  Цена: 0.23 лв.

 • Мая суха Биосет 7ГР х 10 Броя
  Мая суха Биосет 7ГР х 10 Броя

  Цена: 0.29 лв.

 • Млян червен пипер лют Биосет 40ГР х 5 Броя
  Млян червен пипер лют Биосет 40ГР х 5 Броя

  Цена: 0.84 лв.

 • Сладък червен пипер Биосет 50ГР х 5 Броя
  Сладък червен пипер Биосет 50ГР х 5 Броя

  Цена: 1.21 лв.