Благодарим Ви, че избрахте да използвате "Малвис Трейд" ООД.
Сайтът ще Ви предостави информация за пълната ни продуктова гама, налично количество, както и актуални цени и промоции.

Сайтът е предназначен за улеснение на юридически лица, с които "Малвис Трейд" ООД работи. Този сайт не е предназначен за физически лица, и потенциални заявки от такива няма да бъдат изпълнявани.

Може да изпратите Вашата заявка във всяко удобно за вас време!

За общите условия за използване на сайта, моля натиснете ТУК.

Как да използваме сайта?

За да спестите време от въвеждане на данни (фирма, телефон и т.н.) при всяка заявка, ние Ви съветваме да се регистрирате еднократно и да използвате профила си за всяка заявка.

Как да се регистрирам?

1. Отидете върху бутона ВХОД и натиснете РЕГИСТРАЦИЯ.


2. Въведете данните си, отбележете “Не съм робот”, отбележете, че сте запознати с общите условия за използване на сайта и натиснете бутона РЕГИСТРАЦИЯ.


3. Поздравления! Вие се регистрирахте успешно и можете да влезете в профила си!


4. В МОЯТ ПРОФИЛ може да въведете данните за търговското си предприятие, както и адреса на доставка, които да бъдат използвани при всяка заявка.

 

Честито! Вие вече се регистрирахте и можете да използвате сайта свободно!


 

Как да подам заявка към "Малвис Трейд" ООД?

Разгледайте свободно нашия каталог. Продуктовата ни гама е разделена по секции за Ваше улеснение. Отидете върху която и да е категория и изберете съответната подкатегория, за да видите всички продукти в нея. Може да разгледате и всички предлагани продукти като натиснете върху ВСИЧКИ ПРОДУКТИ от главното меню.

 

Може да прибавите всеки един продукт към Вашата заявка, както и може да уточните количеството, ако желаете повече от 1 бройка.

Ако натиснете върху снимката на продукта, може да видите допълнителна информация за него, както и да прегледате снимката в по-голям размер.
Във всеки един момент можете да видите броя на артикулите към текущата Ви заявка.

Ако искате да разгледате текущата си заявка, както и общата сума, натиснете върху Вашето име -> Текуща Заявка.

Може да променяте бройката на продуктите в текущата Ви заявка, както и да махате продукти като натиснете бутона Х в дясно. При подобна промяна, натиснете ПРЕИЗЧИСЛИ, за да видите новата обща сума.

Ако искате да прибавите още продукти към текущата Ви заявка, просто продължете да разлеждате сайта. Ако сте приключили, натистинете бутона ПРОДЪЛЖИ.

Потвърдете данните на дружеството Ви и направете своята заявка!


При въпроси и затруднения, моля не се колебайте да се свържете с нас - КОНТАКТИ.


 

Желаем Ви приятно разглеждане!