Каталог / Сметани

 • Млечна сметана за готвене Лачиате 250ГР
  Млечна сметана за готвене Лачиате 250ГР

  Цена: 1.45 лв.

 • Сметана готварска КРЕМИО 500ГР растителна
  Сметана готварска КРЕМИО 500ГР растителна

  Цена: 2.95 лв.

 • Сметана готварска КРЕМИО 200ГР растителна
  Сметана готварска КРЕМИО 200ГР растителна

  Цена: 1.48 лв.

 • Сметана сладка КРЕМИО 200ГР Растителна
  Сметана сладка КРЕМИО 200ГР Растителна

  Цена: 1.20 лв.

 • Сметана сладка КРЕМИО 500ГР Растителна
  Сметана сладка КРЕМИО 500ГР Растителна

  Цена: 2.52 лв.

 • Крем за готвене ХАЛТА Гурме 1Л
  Крем за готвене ХАЛТА Гурме 1Л

  Цена: 5.79 лв.

 • Млечна сметана за готвене Лачиате 500ГР
  Млечна сметана за готвене Лачиате 500ГР

  Цена: 2.65 лв.

 • Сладкарска сметана МАЙ ДЕЙ ВИТА 1Л
  Сладкарска сметана МАЙ ДЕЙ ВИТА 1Л

  Цена: 3.19 лв.

 • Сладкарски крем Халта 200МЛ
  Сладкарски крем Халта 200МЛ

  Цена: 1.69 лв.

 • Заквасена сметана Белииса 370гр
  Заквасена сметана Белииса 370гр

  Цена: 1.79 лв.

 • Крем-доза за кафе Меггле - 10 Броя
  Крем-доза за кафе Меггле - 10 Броя

  Цена: 0.52 лв.

 • Сметанки за кафе Май Дей - 10 Броя
  Сметанки за кафе Май Дей - 10 Броя

  Цена: 0.48 лв.

 • Сметана за кафе Меггле - 10 Броя
  Сметана за кафе Меггле - 10 Броя

  Цена: 0.65 лв.

 • Заквасена сметана Боженци 200ГР
  Заквасена сметана Боженци 200ГР

  Цена: 1.16 лв.

 • Заквасена сметана Боженци 400ГР
  Заквасена сметана Боженци 400ГР

  Цена: 2.12 лв.

 • Заквасена сметана НА БАБА 290ГР
  Заквасена сметана НА БАБА 290ГР

  Цена: 1.81 лв.

 • Заквасена сметана Данон 200ГР
  Заквасена сметана Данон 200ГР

  Цена: 1.54 лв.

 • Заквасена сметана Данон 400ГР
  Заквасена сметана Данон 400ГР

  Цена: 2.63 лв.

 • Заквасена сметана Балкан 20% масленост 400ГР
  Заквасена сметана Балкан 20% масленост 400ГР

  Цена: 2.04 лв.

 • Сладкарски крем Халта 500МЛ
  Сладкарски крем Халта 500МЛ

  Цена: 3.26 лв.

 • Крем за готвене Халта 200МЛ
  Крем за готвене Халта 200МЛ

  Цена: 1.79 лв.

 • Крем за готвене Халта 500МЛ
  Крем за готвене Халта 500МЛ

  Цена: 3.39 лв.

 • Спрей Май Дей Кремио
  Спрей Май Дей Кремио

  Цена: 2.28 лв.

 • Сметана спрей Меггле
  Сметана спрей Меггле

  Цена: 3.32 лв.