Каталог / Консервирана храна

 • Свински Джолан в собствен сос Ловмийт 300ГР
  Свински Джолан в собствен сос Ловмийт 300ГР

  Цена: 3.15 лв.

 • Пастет Макс и Мориц 200ГР
  Пастет Макс и Мориц 200ГР

  Цена: 1.45 лв.

 • Пастет Апетит 300ГР Компас
  Пастет Апетит 300ГР Компас

  Цена: 2.04 лв.

 • Пастет Апетит 180ГР Компас
  Пастет Апетит 180ГР Компас

  Цена: 1.64 лв.

 • Пастет с пилешки дроб 180ГР Компас
  Пастет с пилешки дроб 180ГР Компас

  Цена: 1.64 лв.

 • Пастет с пилешки дроб 100ГР Компас
  Пастет с пилешки дроб 100ГР Компас

  Цена: 1.29 лв.

 • Говеждо в собствен сос 180ГР Компас
  Говеждо в собствен сос 180ГР Компас

  Цена: 2.54 лв.

 • Свинско в собствен сос 180ГР Компас
  Свинско в собствен сос 180ГР Компас

  Цена: 2.54 лв.

 • Пилешко в собствен сос 180ГР Компас
  Пилешко в собствен сос 180ГР Компас

  Цена: 2.54 лв.

 • Пастет апетит 100ГР Компас
  Пастет апетит 100ГР Компас

  Цена: 1.29 лв.

 • Пастет с гъши дроб 180ГР Компас
  Пастет с гъши дроб 180ГР Компас

  Цена: 1.64 лв.

 • Пастет с гъши дроб 100ГР Компас
  Пастет с гъши дроб 100ГР Компас

  Цена: 1.29 лв.

 • Детски пастет Приказка 100ГР Компас
  Детски пастет Приказка 100ГР Компас

  Цена: 1.29 лв.

 • Детска закуска - пастет с пилешко месо 100ГР Компас
  Детска закуска - пастет с пилешко месо 100ГР Компас

  Цена: 1.29 лв.

 • Детска закуска - пастет със свинско месо 100ГР Компас
  Детска закуска - пастет със свинско месо 100ГР Компас

  Цена: 1.29 лв.

 • Пастет Селски 300ГР Каро
  Пастет Селски 300ГР Каро

  Цена: 1.74 лв.

 • Пастет Селски 180ГР Каро
  Пастет Селски 180ГР Каро

  Цена: 1.34 лв.

 • Пастет Домашен 300ГР Каро
  Пастет Домашен 300ГР Каро

  Цена: 1.74 лв.

 • Пастет Домашен 180ГР Каро
  Пастет Домашен 180ГР Каро

  Цена: 1.34 лв.

 • Пастет с пилешки дроб 180ГР Каро
  Пастет с пилешки дроб 180ГР Каро

  Цена: 1.34 лв.

 • Пастет Апетит 300ГР Каро
  Пастет Апетит 300ГР Каро

  Цена: 1.74 лв.

 • Пастет Апетит 180ГР Каро
  Пастет Апетит 180ГР Каро

  Цена: 1.34 лв.

 • Пастет Апетит 100ГР Каро
  Пастет Апетит 100ГР Каро

  Цена: 0.99 лв.

 • Пастет Апетит Ловмийт 180ГР
  Пастет Апетит Ловмийт 180ГР

  Цена: 1.03 лв.

 • Традиционен Пастет Апетит Ловмийт 300ГР
  Традиционен Пастет Апетит Ловмийт 300ГР

  Цена: 1.39 лв.

 • Русенско Варено 300ГР Компас
  Русенско Варено 300ГР Компас

  Цена: 2.54 лв.

 • Русенско Варено 180ГР Компас
  Русенско Варено 180ГР Компас

  Цена: 1.99 лв.

 • Русенско Варено 300ГР Каро
  Русенско Варено 300ГР Каро

  Цена: 1.99 лв.