Каталог / Консервирана храна

 • Херинга маринована филе 250ГР Х 2 Броя
  Херинга маринована филе 250ГР Х 2 Броя

  Цена: 2.40 лв.

 • Лютеница Бест Класик 550ГР
  Лютеница Бест Класик 550ГР

  Цена: 1.49 лв.

 • Доматено пюре Бест 700ГР
  Доматено пюре Бест 700ГР

  Цена: 1.35 лв.

 • Домати белени на кубчета Оберон 400ГР
  Домати белени на кубчета Оберон 400ГР

  Цена: 1.12 лв.

 • Домати белени на кубчета Оберон 800ГР
  Домати белени на кубчета Оберон 800ГР

  Цена: 2.30 лв.

 • Домати цели небелени Фиоре 680ГР
  Домати цели небелени Фиоре 680ГР

  Цена: 1.39 лв.

 • Доматено пюре Оберон 680ГР
  Доматено пюре Оберон 680ГР

  Цена: 1.90 лв.

 • Печена белена капия Оберон
  Печена белена капия Оберон

  Цена: 3.20 лв.

 • Печена капия Фиоре Е680ГР
  Печена капия Фиоре Е680ГР

  Цена: 3.35 лв.

 • Гювеч Фиоре 0,700кг
  Гювеч Фиоре 0,700кг

  Цена: 1.39 лв.

 • Зелен грах бейби Оберон Е690ГР
  Зелен грах бейби Оберон Е690ГР

  Цена: 1.98 лв.

 • Зелен Грах ИДЕАЛ 680ГР
  Зелен Грах ИДЕАЛ 680ГР

  Цена: 1.31 лв.

 • Зелен грах Фиоре Е680ГР
  Зелен грах Фиоре Е680ГР

  Цена: 1.58 лв.

 • Млечен грах Фиоре 425ГР
  Млечен грах Фиоре 425ГР

  Цена: 1.21 лв.

 • Зелен грах Оберон 400ГР
  Зелен грах Оберон 400ГР

  Цена: 1.29 лв.

 • Зелен фасул Оберон 680ГР
  Зелен фасул Оберон 680ГР

  Цена: 1.72 лв.

 • Зелен фасул Фиоре 0,680кг
  Зелен фасул Фиоре 0,680кг

  Цена: 1.39 лв.

 • Лозови листа Оберон 680ГР
  Лозови листа Оберон 680ГР

  Цена: 1.95 лв.

 • Лозови листа Фиоре 680ГР
  Лозови листа Фиоре 680ГР

  Цена: 1.80 лв.

 • Кисели краставички Оберон Е680ГР
  Кисели краставички Оберон Е680ГР

  Цена: 2.15 лв.

 • Кисели краставички Фиоре Е680ГР
  Кисели краставички Фиоре Е680ГР

  Цена: 1.65 лв.

 • Кисели краставички Фиоре 1650ГР
  Кисели краставички Фиоре 1650ГР

  Цена: 3.45 лв.

 • Сладка царевица Оберон 340ГР
  Сладка царевица Оберон 340ГР

  Цена: 1.63 лв.

 • Сладка царевица Фиоре 425МЛ
  Сладка царевица Фиоре 425МЛ

  Цена: 1.21 лв.

 • Бял Боб ИДЕАЛ 680ГР
  Бял Боб ИДЕАЛ 680ГР

  Цена: 1.83 лв.

 • Култивирани печурки рязани Фиоре 300ГР
  Култивирани печурки рязани Фиоре 300ГР

  Цена: 1.39 лв.

 • Култивирани печурки Фиоре Рязани Е550ГР
  Култивирани печурки Фиоре Рязани Е550ГР

  Цена: 2.25 лв.

 • Култивирани печурки Фиоре Цели Е530ГР
  Култивирани печурки Фиоре Цели Е530ГР

  Цена: 2.75 лв.