Каталог / Консервирана храна

 • Сладка царевица Фиоре 425МЛ
  Сладка царевица Фиоре 425МЛ

  Цена: 1.21 лв.

 • Бял Боб ИДЕАЛ 680ГР
  Бял Боб ИДЕАЛ 680ГР

  Цена: 1.83 лв.

 • Култивирани печурки рязани Фиоре 300ГР
  Култивирани печурки рязани Фиоре 300ГР

  Цена: 1.39 лв.

 • Култивирани печурки Фиоре Рязани Е550ГР
  Култивирани печурки Фиоре Рязани Е550ГР

  Цена: 2.25 лв.

 • Култивирани печурки Фиоре Цели Е530ГР
  Култивирани печурки Фиоре Цели Е530ГР

  Цена: 2.59 лв.

 • Култивирани печурки Фиоре Цели Е290ГР
  Култивирани печурки Фиоре Цели Е290ГР

  Цена: 1.65 лв.

 • Люти чушлета Фиоре 290ГР
  Люти чушлета Фиоре 290ГР

  Цена: 1.19 лв.

 • Пукани люти чушлета Фиоре 290ГР
  Пукани люти чушлета Фиоре 290ГР

  Цена: 1.29 лв.

 • Пукани люти чушлета Рибки Фиоре 290ГР
  Пукани люти чушлета Рибки Фиоре 290ГР

  Цена: 1.35 лв.

 • Конфитюр вишни Оберон 0.350кг
  Конфитюр вишни Оберон 0.350кг

  Цена: 1.75 лв.

 • Шипков мармалад ОБЕРОН 0.350кг
  Шипков мармалад ОБЕРОН 0.350кг

  Цена: 1.85 лв.

 • Оберон конфитюр кайсии 350ГР
  Оберон конфитюр кайсии 350ГР

  Цена: 1.75 лв.

 • Оберон конфитюр къпини 350ГР
  Оберон конфитюр къпини 350ГР

  Цена: 1.75 лв.

 • Оберон конфитюр череши 350ГР
  Оберон конфитюр череши 350ГР

  Цена: 1.75 лв.

 • Оберон конфитюр ягоди 350ГР
  Оберон конфитюр ягоди 350ГР

  Цена: 1.85 лв.

 • Конфитюр боровинки Оберон 0.350кг
  Конфитюр боровинки Оберон 0.350кг

  Цена: 2.15 лв.

 • Оберон конфитюр Праскови 350ГР
  Оберон конфитюр Праскови 350ГР

  Цена: 1.55 лв.

 • Оберон конфитюр малини 350ГР
  Оберон конфитюр малини 350ГР

  Цена: 1.95 лв.

 • Конфитюр Горски Плодове Идеал Е360ГР
  Конфитюр Горски Плодове Идеал Е360ГР

  Цена: 2.05 лв.

 • Конфитюр смокиня Оберон 350ГР
  Конфитюр смокиня Оберон 350ГР

  Цена: 3.50 лв.

 • Натурален сок 100% Ябълка 3Л
  Натурален сок 100% Ябълка 3Л

  Цена: 4.90 лв.

 • Доматен Сок 500МЛ Фиоре
  Доматен Сок 500МЛ Фиоре

  Цена: 1.29 лв.

 • Нектар Праскова 500МЛ Фиоре
  Нектар Праскова 500МЛ Фиоре

  Цена: 1.29 лв.

 • Нектар Кайсия 500МЛ Фиоре
  Нектар Кайсия 500МЛ Фиоре

  Цена: 1.29 лв.

 • Разбит хайвер Одисей класически 150ГР
  Разбит хайвер Одисей класически 150ГР

  Цена: 1.21 лв.

 • Солена скумрия вакуум КГ
  Солена скумрия вакуум КГ

  Цена: 10.29 лв.

 • Майонеза Идеал Е470ГР
  Майонеза Идеал Е470ГР

  Цена: 1.75 лв.

 • Кетчуп Класик Идеал Е300ГР
  Кетчуп Класик Идеал Е300ГР

  Цена: 1.15 лв.